Instat Gov Al | Kreu | Instat

Misioni i INSTAT-it është të prodhojë statistika asnjëanëse, transparente dhe të përditësuara, të cilat ndihmojnë në gjykimin e përdoruesve mbi proceset e zhvillimit e transformimit në fushat ekonomiko-sociale brenda vendit. http://instat.gov.al/

14.04.2020 15:56:55

....
REGISTAR AND REGISTRANT DATAS
Registrant Name:
Registrant Org:
Registrant Mail:
Registrant Country:
Registrar:
Status:
Created Date:
Updated Date:
Expires Date:
KEYWORDS
NS DATAS
NAMESERVER IP COUNTRY FIND
WEBSITE CRAWL DATAS
Server Type:
Http Code: 200
X-UA-Compatible IE=edge
viewport width=device-width, initial-scale=1
description Misioni i INSTAT-it është të prodhojë statistika asnjëanëse, transparente dhe të përditësuara, të cilat ndihmojnë në gjykimin e përdoruesve mbi proceset e zhvillimit e transformimit në fushat ekonomiko-sociale brenda vendit.
og:locale en_US
og:type website
og:title Instituti i Statistikave
og:description Misioni i INSTAT-it është të prodhojë statistika asnjëanëse, transparente dhe të përditësuara, të cilat ndihmojnë në gjykimin e përdoruesve mbi proceset e zhvil…
og:url http://instat.gov.al/
og:image http://instat.gov.al/media/2643/logo_al.jpg
og:image:type image/jpg
og:site_name
twitter:card summary_large_image
twitter:title Instituti i Statistikave
twitter:description Misioni i INSTAT-it është të prodhojë statistika asnjëanëse, transparente dhe të përditësuara, të cilat ndihmojnë në gjykimin e përdoruesve mbi proceset e zhvillimit e transformimit në fushat ekonomiko-sociale brenda vendit.
twitter:domain http://instat.gov.al
google-site-verification P10faWC0NDKMo1W4gUp8LdRPp_uSoeVVh2w3f5qHC2Y
msapplication-TileColor #ffffff
msapplication-TileImage /public/favicon/ms-icon-144x144.png
theme-color #ffffff
DNS DATAS
HOST TYPE CLASS TTL EXTRA
instat.gov.al A 2327 IN :
instat.gov.al NS 21599 IN :
instat.gov.al NS 21599 IN :
instat.gov.al SOA 21599 IN :
instat.gov.al MX 14614 IN :
instat.gov.al TXT 3599 IN :
GEOIP DATAS

Domain Ip is , and hosted city.

HEADER DATAS
HTTP/1.1 200 OK
Cache-Control: private
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Content-Encoding: deflate
Vary: Accept-Encoding
X-HTML-Minification-Powered-By: WebMarkupMin
Date: Tue, 14 Apr 2020 12:56:59 GMT
Content-Length: 9203
WHOIS DATAS